Palvelut

Strateginen viestintä

Abbey Lane auttaa ulkoisten viestintä- ja PR-suunnitelmien luomisessa ja toteuttamisessa, talousviestinnässä ja sisäisen viestinnän toimenpiteissä. Strategiaviestintä ja sen jalkauttaminen eri kanaviin kaikissa eri muodoissaan on vahvinta osaamistamme.

Strategiaan pohjautuva viestintä on tehokkain tapa edistää yrityksen tai yhteisön menestymistä, sitouttaa henkilöstöä ja avata uusia suuntia markkinoilla.
Abbey Lane auttaa viestintäsi kehittämisessä ja strategian ottamisella mukaan arkipäivän viestintään. Autamme viestintä- ja PR-suunnitelmien luomisessa ja toteuttamisessa, talousviestinnässä ja sisäisen viestinnän toimenpiteissä. Kun viestinnän strateginen pohja on vahva, toimenpiteiden rakentaminen on tehokasta ja helppoa.

Ydinkysymyksiä strategiseen viestintään:

Onko strategia käytössä viestinnässä ja markkinoinnissa?

Onko strategisen viestisi pohjalla organisaation todellinen suunta?

Onko strategia viestitty ja jalkautettu tehokkaasti, jotta nopeasti muuttuva toimintaympäristö sisäistää sen ja edesauttaa strategiasi toteutumista?

Pressi, Media & Some

Vaikuttavat menestystarinat, artikkelipalvelut, julkaisut, sosiaalisen median suunnitelmat ja tuotanto, uutiset ja sisällöntuotanto. Jos sosiaalinen media ja vaikka bloggaaminen ei ole sinulle sydämenasia ja tuntuu hankalalta kertoa asiaa kirjallisessa muodossa, Abbey Lane auttaa.

Ei vain helppoina päivinä…

Kauttamme saat kattavan viestintäpaketin myös haastavampiin kriisi- ja muutosviestinnän tilanteisiin, joissa ketteryys ja nopea tilanteen hahmottaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Soita ja kysy lisää puh. 050 5485 940 tai lähetä postia viesti@abbeylane.fi.